Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Peugeot 5008

Allure 1.2 PureTech 130 Automaat 7-Persoons | Pano./Schuifdak | LED Lampen | i-Cockpit | Navigatie | Camera |

Prijs
0,00
Vakgarage Verbree IJsselstein
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Exterieur
Infotainment
Interieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Hartelijk dank voor uw interesse in deze kwaliteitsoccasion, erg leuk dat u deze auto bij ons heeft gevonden! Wij houden ons aan de landelijke richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM over het coronavirus en verzoeken ook onze bezoekers om deze richtlijnen te volgen. We zijn geopend binnen onze gebruikelijke openingstijden en wij bieden u uitgebreide contactmogelijkheden. Heeft u vragen over deze auto of de beschikbaarheid? Neem gerust contact op met onze verkopers: Robin, Mark of Ton. Zij zijn te bereiken op 030-6868277 of via whats-app op het nummer 030-6868276. Deze auto bevindt zich op één van onze twee locaties, wij informeren u vooraf graag waar u deze auto kan bekijken. Waarom kiezen voor deze kwaliteitsoccasion: - Deze auto is rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. - Het is een jonge auto van januari 2020(!) met slechts 5.783 km gereden. - Deze Peugeot heeft nog fabrieksgarantie t/m 30-01-2022. - De vraagprijs is inclusief BTW. Voor bedrijven is de BTW verrekenbaar. - Deze Peugeot 5008 bevindt zich in een nieuwstaat, is schadevrij en rookvrij. - Dit exemplaar is als Allure uitvoering compleet uitgerust, zie de specificatielijst voor alle opties. - De volledige autodocumentatie is aanwezig inclusief twee autosleutels, handleiding en het onderhoudsboekje. - De montage van een trekhaak op deze Peugeot 5008 is al mogelijk vanaf E.690,-. Het trekgewicht geremd is 1.150kg en de maximale kogeldruk maar liefst 72kg, ideaal voor elektrische fietsen. - Zeer interessante geprijsd t.o.v. nieuwprijs. - Liever leasen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. - U kunt profiteren van diverse verzekering-, financiering- en (private) leasemogelijkheden. Vakgarage Verbree; sinds 1957 het adres voor uw kwaliteitsoccasion met de zekerheid van het BOVAG keurmerk!

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Financial lease

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions